Controale de noapte în Fălticeni, Preutești și Forăști. Amenzi pentru lipsa certificatului verde. Sancțiuni și pentru nepurtarea măștii în localuriLocal

Controale de noapte în Fălticeni, Preutești și Forăști. Amenzi pentru lipsa certificatului verde. Sancțiuni și pentru nepurtarea măștii în localuri

       Accesări: 3403

Acțiuni pentru respectare măsurilor sanitare, dar și pentru răspândirea coronavirusului. Polițiștii din Fălticeni au demarat primele controale de noapte în localitățile cu rată de infectare de peste 6 la mie. Au fost verificate discoteci, cluburi, baruri și sălile de jocuri.

Acțiunea s-a desfășurat timp de trei zile, între 8 și 10 octombrie, în municipiul Fălticeni, dar și în comunele Preutești și Forăști.

Oamenii legii au verificat dacă persoanele poartă masca de protecție în spațiile închise și dacă cei aflați în interiorul localurilor dețin certificatul verde.

Vinerea trecută, polițiștii au desfășurat controalele în mai multe localuri din Fălticeni, iar sâmbătă au extins verificările și în mediul rural. Acestea s-au desfășurat între orele 21.00 și 1.00, fiind angrenați agenți de la Biroul Ordine Publică, Biroul de Investigații Criminale și subofițeri din cadrul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni.

Controalele au continuat duminică seara cu echipe mixte de agenți și ofițeri ai Poliției Municipale și agenți de la Secțiile de Poliție Rurală Preutești și Vadu Moldovei.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Pentru neregulile constatate au fost aplicate aplicate 27 de amenzi pentru lipsa certificatului verde și nepurtarea măștii de protecție, sancțiuni contravenționale în valoare de 7.000 de lei.

Oamenii legii au verificat și persoanele aflate la câteva nunți, însă totul a fost în regulă.

Nu același lucru se poate spune despre trei administratori ai unor localuri din Fălticeni au primit avertisment pentru prezența persoanelor fără măști și certificat verde.

Polițiștii vor continua controalele pe linie covid, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

ȘTIRI