Accesări: 483

Rută nouă pe harta zborurilor internaționale din nordul țării. Compania Wizz Air va opera zboruri directe pe ruta Suceava-Viena și retur începând din vara acestui an. Cea de-a șasea destinație externă completează oferta actuală care include Londra (Luton), Milano (Bergamo), Bologna, Roma și München (Memmingen).

Noua destinație va fi disponibilă începând cu iulie.

Wizz Air va opera pe această cursă cu aeronavă Airbus cu 230 de locuri. Zborurile din Suceava și Viena vor fi operate în zilele de luni și vineri.

Biletele pentru această destinație sunt deja puse în vânzare.

Primul zbor pe noua rută este programat pe data de 3 iulie 2020.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Aeronava va decola la ora 18.50 de la Viena și va ateriza la Suceava la ora 21.20. De pe Aeroportul din Suceava, aeronava va pleca la ora 21.55, iar la Viena va ajunge la ora 23.30.

„Este o veste foarte bună de început de an. Este o noutate și o bucurie mare pentru suceveni, pentru zona noastră. Viena este un aeroport cu foarte multe conexiuni internaționale și eu cred că este o deschidere foarte importantă. Îmi exprim speranța că vor veni cu această cursă și turiști, dar și oameni de afaceri.”, a declarat Gheorghe Flutur. „Este rodul acțiunilor de promovare a județului Suceava și a Bucovinei. Vă amintesc de întâlnirile de anul trecut pe care le-am avut cu o delegație la Graz și de demersurile făcute de noi pentru a deschide noi curse.”

Wizz Air a transportat în ultimii patru ani 900.000 de pasageri din Suceava sau spre Suceava.

La finele anului trecut, Aeroportul Suceava înregistra peste 430.000 de pasageri, față de 353.000 de pasageri câți erau înregistrați în anul 2018.

În primele două săptămâni din acest an, peste 17.000 de pasageri care au zburat în cele 125 de curse de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”.

Pe aeroportul din Suceava, în ultimii patru ani, numărul de pasageri a crescut de 8 ori. În vara acestui an va fi finalizat noul terminal destinat curselor externe, investiție ce va permite creșterea traficului de pasageri la peste 500.000 pe an.

ȘTIRI