Accesări: 4074

Reconfirmare în funcție. Comisarul Vasile Grădinaru rămâne la conducerea Poliției Municipiului Fălticeni. Ofițerul a fost împuternicit la comanda unității la sfârșitul lunii februarie.

Vasile Grădinaru este împuternicit pe funcția de adjunct cu atribuții de șef, după ce comisarul Dumitru Monor, care ocupa funcția de adjunct al șefului poliției s-a pensionat.

El va conduce instituția pentru următoarele șase luni, iar la finalul acestora, dacă postul nu va fi scos la concurs, IPJ Suceava va putea să-l împuternicească pentru încă jumătate de an.

Aceasta este a șasea numire pentru exercitarea atribuțiilor de comandant pe care comisarul Grădinaru o primește.

El a preluat funcția de conducere în urmă cu trei ani, funcție deținută până atunci de comisarul șef Adrian Chițescu, numit șef al Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava.

Comisarul Vasile Grădinaru este în structurile poliției române de 25 de ani.

Născut la Fălticeni, ofițerul, în vârstă de 45 de ani, provine din rândurile Serviciului de Investigații a Criminalității Economice, unde și-a desfășurat activitatea timp de șapte ani.

Absolvent al Școlii de Subofițeri Slatina, el și-a început cariera de polițist în 1996 ca ajutor șef de post la Poliția Liteni. Patru ani mai târziu deservește Biroul Poliției Rurale din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni.

În anul 2007 încheie studiile la Academia de Poliție.

În următorii 10 ani trece prin aproape toate serviciile operative ale subunității din Fălticeni, cu excepția Biroului de Investigații Criminale și Biroul Rutier.

Este împuternicit șef al Poliției Municipiului Fălticeni în martie 2018.

ȘTIRI