Traficul rutier se desfășoară fără probleme în zona Fălticeni și pe drumurile din zona de munteActualitate

Traficul rutier se desfășoară fără probleme în zona Fălticeni și pe drumurile din zona de munte

       Accesări: 948

Județul Suceava este sub Cod galben de ninsori. Autoritățile nu au fost prinse pe picior greșit, iar drumarii au acționat la timp cu zeci de utilaje, încă din timpul nopții. Pe cele trei drumuri naționale din zona Fălticeni, DN 2 (Drăgușeni-Vadu Moldovei-Fălticeni), DN 15 C (Boroaia – Praxia) și DN 2 E (Spătărești – Cornu Luncii), circulația se desfășoară fără probleme.

Și pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava s-a acționat pe parcursul nopții și se acționează, în continuare, cu 42 utilaje ale prestatorului de servicii și cele proprii.

Pe șosele au fost împrăștiate 730 de tone de sare.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată, fără probleme deosebite.

Carosabilul este acoperit cu un strat subțire de zăpadă frământată.

Alma Clinic

Pe parcursul nopții au intervenit 32 utilaje, fiind consumate până la ora 8 a.m. circa 350 tone sare, 10 tone nisip și 1 tonă clorura de calciu.

Autoritățile spun că situația este monitorizată permanent și se intervine în funcție de starea vremii și de condițiile de trafic.

ȘTIRI