Circulația pe drumurile naționale din zona Fălticeni se desfășoară fără probleme. Carosabilul este menținut ”la negru”Local

Circulația pe drumurile naționale din zona Fălticeni se desfășoară fără probleme. Carosabilul este menținut ”la negru”

       Accesări: 361

Iarna s-a întors în martie. Precipitații sub formă de ninsoare au căzut azi noapte, dar și azi dimineață, iar un strat de zăpadă frământată s-a depus pe carosabil. Joi dimineața circulația se desfășura fără probleme pe drumurile naționale din zona Fălticeni.

Cel puțin așa afirmă reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) care acționează cu toate utilajele prestatorilor de servicii și cele proprii.

Chiar dacă ninge, în rafale abundente, favorizând depunerea în strat subțire a zăpezii pe carosabil (pe perioade scurte de timp), carosabilul este menținut în general ”la negru”.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, Drăgușeni – Vadu Moldovei – Fântâna Mare, Bunești – Cumpărătura și Fântâna Mare – Rădășeni – Cornu Luncii circulația este asigurată în condiții de iarnă, fără probleme deosebite.

Până acum nu s-au înregistrat blocaje.

Codrin Benta

Se acționează permanent cu 24 utilaje echipate cu lamă și răspânditor.

Reprezentanții SDN Suceava spun că situația este monitorizată permanent și se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.

ȘTIRI