Cozi imense la stațiile de carburanți din Fălticeni, Spătărești și Cornu Luncii. Unii operatori au rămas fără combustibilLocal

Cozi imense la stațiile de carburanți din Fălticeni, Spătărești și Cornu Luncii. Unii operatori au rămas fără combustibil

       Accesări: 2984

Isterie la pompe. Sute de șoferi din zona Fălticeni au luat cu asalt stațiile de carburanți, speriați că prețurile la benzină și motorină vor crește foarte mult. Miercuri după-amiază s-au format cozi imense, iar la un moment, pentru a permite și altora să alimenteze, ca proprietarilor de autoturisme li s-a permis să facă doar plinul mașinii.

Dacă la ora 12 afluxul de clienți era unul normal, după ora 14 era deja aglomerație.

Două ore mai târziu s-au format cozi mari la Alpin Oil și OMV.

Cererea a depășit oferta, iar unele stații de alimentare au rămas fără carburanți. Este și cazul stației Oscar din Cornu Luncii. Unul dintre proprietari susține că nu se așteptau la acest val de clienți, iar stocurile s-au terminat înainte de lăsatul serii.

Oamenii au auzit că prețul va depăși 10 lei și au plecat imediat să facă plinul. Proprietarii de mașini agricole sau vehicule grele și-au făcut și ei plinul, după ce au venit cu rezervoare din plastic imense.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Și la punctul de alimentare amplasat între Fălticeni și Rădășeni, în jurul orei 17, nu mai erau carburanți la pompe.

De teama scumpirilor, proprietarii de mașini au continuat să vină chiar și după ora 22, iar cozile au rămas mari la OMV, Alpin Oil și Luk Oil principalii furnizori de carburanți din zona Fălticeni.

La stația Alpin Oil Fălticeni, banda a doua era complet ocupată până în zona podului, iar al doilea rând s-a format la ieșirea spre Suceava.

Coada mașinilor care stăteau să alimenteze la OMV, în jurul orei 18, era până aproape de intersecția cu drumul spre Baia. Spre seară, coada se întindea până la Secția TBC.

Un șir lung de mașini era și la stația Luk Oil. Chiar și la ora 23, multe autoturisme și vehicule de tonaj erau la rând, iar coada ajungea până la prima intersecție cu drumul spre Spătărești.

ȘTIRI