Cel mai bun ghid pentru angajarea propriului antrenor personal la domiciliuDiverse

Cel mai bun ghid pentru angajarea propriului antrenor personal la domiciliu

       Accesări: 214

În zilele noastre tot mai multe persoane au o viață atât de complexa și de stresanta, încât nu mai găsesc timpul necesar pentru a trece pe la o sală de sport din cauza programului infernal de zi cu zi.
Chiar dacă numărul activităților zilnice este foarte mare, efectuarea de mișcări de gimnastică și o pregătire sportiva de baza la domiciliu este o operațiune destul de fezabilă, indiferent cat de ocupați am fi în viața de zi cu zi.

În acest articol va vom explica cum sa procedati pentru a obține un antrenor personal care sa va ajute cu pregatirea fizica pe care sa o realizati acasă.

A avea un antrenor personal la domiciliu poate fi benefic, deoarece ne permite să ne atingem mereu obiectivele de fitness și să menținem un stil de viata sanatos, ceea ce în timp se poate dovedi foarte important pentru a ne menține corpul în stare buna.

Stilul de viață modern tinde să ignore importanța sănătății noastre, iar cei mai mulți oameni ajung sa își petreacă cea mai mare parte a timpului vizionând filme pe smartphone-uri sau jucând jocuri online, cum ar fi NetBet jocuri online.

În acest sens, efectuarea unor exerciții de antrenament personal acasă ne va ajuta să ne menținem sănătoși și în forma buna. În cele mai multe cazuri, programele de antrenament la domiciliu pot fi ajustate în așa fel incat sa se potrivească cu programele individuale, iar un antrenor priceput va putea sa formeze sesiunile în așa fel incat sa satisfacă nevoile fiecărui client.

Codrin Benta

Din punct de vedere al prețului, acesta este unul acceptabil și este accesibil pentru majoritatea persoanelor.

Concepții greșite care sunt comune pentru majoritatea persoanelor

Înainte de a va explica cum puteți să angajați un antrenor personal, este important să risipim informațiile eronate în ceea ce privește angajarea unui antrenor personal la domiciliu, pentru a va putea prezenta avantajele acestei acțiuni.

Există o gamă largă de opinii care circula pe această temă, începând de la ideea că antrenorii personali la domiciliu nu pot produce rezultatele, la fel ca și în situația în care antrenamentul ar avea loc într-o sală de sport și se poate ajunge pana la opinia unora ca nu este indicat ca aceste activități sa se desfășoare într-o relație așa de stransă in intimitate.

Antrenorii posedă un fizic perfect

Majoritatea cursanți presupun în mod eronat faptul că antrenorii personali dețin un fizic de invidiat și ne pot oferi răspunsurile căutate foarte ușor, fără a depune prea mult efort.

Chiar dacă unii dintre acești antrenori oferă programe de fitness personalizate, nu toți sunt potriviți pentru dumneavoastră.

Chiar dacă statura antrenorului și modul în care acesta arată au un rol important, un cursant ar trebui întotdeauna sa ia în considerare prima data experiența, responsabilitatea și nivelul de implicare pe care antrenorul îl are, înainte de a se decide sa înceapă antrenamentele cu acesta.

Contrar opiniilor celor care nu au prea frecventat o sală de sport, antrenorii personali nu au toți abdomene perfect lucrate sau bicepși proeminenți care sa ne impresioneze.

Cel mai important lucru este să angajezi un profesionist în domeniul fitness-ului, care sa înțeleagă modul în care funcționează corpul uman și care sunt procesele importante care ne pot influența modul în care ne dezvoltăm la nivel corporal.

Antrenorii personali sunt agresivi

În cazul în care va antrenați pentru prima data cu un antrenor personal, exista posibilitatea sa fiti intimidați de modul în care se desfasoara antrenamentul, pentru ca nu știți la ce sa va asteptati de la acesta.

Niciodată un antrenor respectabil și care are experiență în domeniu nu se va comporta agresiv și nu vor forța clienții peste puterile acestora.

Rolul unui profesionist este de a se asigura că cei care se pregatesc obțin cele mai bune rezultate posibile și că periodic reușesc sa isi depaseasca capacitățile din punct de vedere fizic.

Mai mult, este decizia cursantului dacă dorește un antrenor personal la domiciliu și antrenamentele pot fi intrerupte în orice moment dacă una dintre parti este multumita.

Anxietatea de a fi atacat singur

Uni cursanti pot sa dezvolte un sentiment de neliniste atunci cand vine vorba de a fi singur acasa cu antrenorul personal, mai ales dacă nu cunosc acea persoana si nu au apucat sa dezvolte o relație.

Aceste îngrijorări sunt oarecum rezonabile, este indicat sa fim preventivi și să nu excludem nici o posibilitate, dar nu ar trebui sa ajungem sa exageram.

Este o idee bună să angajați doar un antrenor renumit și de încredere, cunoscut în lumea fitness-ului, iar în cazul în care va lipsește încrederea ar trebui sa efectuati cateva antrenamente de pregatire cu antrenorul la o sală de sport, pentru a reuși sa creați o relație de încredere cu acesta.

Un antrenor personal oferă multe servicii în plus față de exercițiile fizice obișnuite. Un antrenor personal ar trebui să aibă o multitudine de abilități și sa reuseasca sa stabilească un plan potrivit pentru fiecare client.

Pe langa pregatirea fizica propriu-zisa, antrenorul se va ocupa de pierderea în greutate a cursantului prin stabilirea unui plan de nutritie si va recomanda un stil de viata sanatos care sa imbunatateasca viata acestora.

Cunoașterea nevoilor clienților le permite antrenorilor să elaboreze planuri unice, care sa se potrivească perfect clientului în cauză.

ȘTIRI