Câteva mii de abonați Orange din Fălticeni au rămas mai multe ore fără semnal pe telefonul mobilLocal

Câteva mii de abonați Orange din Fălticeni au rămas mai multe ore fără semnal pe telefonul mobil

       Accesări: 3655

Natura i-a pus pe jar pe clienți, dar și pe operator. Furtuna de marți a dat peste cap funcționarea rețelei Orange, serviciul nefiind disponibil ore întregi. Câteva mii de clienți din Fălticeni au rămas în timpul zilei fără semnal pe telefoanele mobile.

Problemele au fost resimțite și în alte localități din județul Suceava.

Din cauza vântului puternic, mai multe antene au rămas fără curent electric. Alte antene nu au mai funcționat, după ce au fost lovite de crengile rupte ale copacilor.

„Am avut o problemă de rețea. Au fost probleme diverse prin țară, și nu doar la noi, probleme cauzate de starea vremii.”, ne-a comunicat un angajat al companiei Orange. „Mai multe antene, din toată țara, au rămas fără curent electric. Pentru zona Fălticeni, acum s-a soluționat problema.”

Tehnicienii companiei Orange, dar și angajații Delgaz Grid au lucrat pentru remedierea avariilor cauzate de vremea nefavorabilă.

Incidentul a stârnit reacții diverse printre clienții Orange.

Unii fălticeneni au făcut haz de necaz pe Facebook cu mesaje dintre cele mai amuzante, în timp ce alții s-au arătat nemulțumiți și furioși.

„Măcar azi nu mai sună soacrele!”; „Ca răsplată vreau internet mobil gratuit pentru o lună”; „De mâine trec pe altă rețea de telefonie. Orange e de toată jena”; „Pierdut semnal! Ofer recompensă găsitorului”;

„Și s-a făcut liniște în sat….”; „Orange s-a speriat de uragan. Și-a luat antenele și a plecat.”; „Inadmisibil….nu putem comunica! Îmi pare rău că nu mai am telefon fix!”;

„Ce-ai făcut, Dorele?! Te pricepi și la telefonie mobilă….”; „Sunt în Dubai. Eu am semnal! Vă pup!”; „S-a adeverit! Marți sunt trei ceasuri cu ghinion!”

Ieri după-amiază utilizatorii de telefonie mobilă abonați la Orange au întâmpinat dificultăți în accesarea serviciilor.

Rețeaua de telefonie mobilă a devenit nefuncțională la ora 13.50.

Situația a fost remediată în jurul orei 20.

ȘTIRI