Bobocii Colegiului „Vasile Lovinescu” se pregătesc pentru „Marele Bal Mascat”. Distracția începe vineri searaEducație

Bobocii Colegiului „Vasile Lovinescu” se pregătesc pentru „Marele Bal Mascat”. Distracția începe vineri seara

       Accesări: 1258

Repetiții și emoții pe scenă. Bobocii Colegiului „Vasile Lovinescu” se pregătesc intens pentru „Marele Bal Mascat”. Vineri seara începe distracția, evenimentul mult așteptat de elevi și profesori, după doi ani de pauză, iar organizatorii vor ca totul să fie perfect.

Decorurile și scenariul sunt gata, premiile puse la bătaie, iar coregrafiile sunt exersate.

Juriul și invitații sunt nerăbdători să pășească în sala Centrului Cultural G.V. Birlic pentru a participa la Marele Bal Mascat.

Aceasta este tema de anul acesta la Balul Bobocilor. 10 perechi concurează pentru cel mai râvnit titlu.

Pentru a fi la înălțime, pentru a fi cei mai buni în seara balului, bobocii fac repetiții, exersează replici, pași de dans și încearcă să intre în atmosfera Marelui Bal Mascat.

Alma Clinic

Ediția de anul acesta se anunță una plină de surprize și frumos.

Organizatorii anunță că Miss și Mister Boboc vor primi ca premiu câte un voucher care le va asigura acces gratuit la cursurile școlii de șoferi.

Premii mai sunt și vor fi oferite la finalul balului.

Printre sponsorii acestui eveniment se numără Asociația „Generații pentru generații”, Școala de șoferi Auto Florin, Raitar, Laktotrio, Școala de șoferi Auto XOR și Primăria Municipiului Fălticeni.

Coordonatorii Balului Bobocilor, ediția 2022, sunt profesorii Alina Vasincu, Marius Zavastin și Amalia Stafie, împreună cu elevii claselor a XII-a.

Marele Bal Mascat va continua cu o petrecere la discotecă și un recital al interpretului rap Puya.

ȘTIRI