Blue Air va opera zboruri din Suceava: Curse spre Bruxelles, Dublin, Roma, Milano, Torino și LondraActualitate

Blue Air va opera zboruri din Suceava: Curse spre Bruxelles, Dublin, Roma, Milano, Torino și Londra

       Accesări: 3709

Vești bune pentru sucevenii care călătoresc în străinătate. Compania aeriană Blue Air va efectua cât de curând zboruri de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”. Serviciile vor fi temporare și sunt programate pentru perioada 15 august – 30 septembrie.

Decizia operatorului vine în contextul în care aeroportul din Suceava va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău.

Pasagerii vor putea călători spre două noi capitale, Bruxelles și Dublin, cât și Torino, trei orașe importante unde se regăsesc comunități mari de suceveni.

În același timp, pe harta destinațiilor Blue Air sunt disponibile zboruri spre Roma, Milano și Londra.

Cursele spre Roma sunt operate pe aeroportul Fuimicino, iar cele spre Londra pe aeroportul Luton.

Autoritățile județene și-au exprimat speranța că odată cu această colaborare Blue Air va decide să introducă și curse aeriene permanente de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Compania Blue Air va avea șase curse spre patru țări.

Zborurile din Suceava vor fi spre Bruxelles (luni și miercuri), Dublin (marți, joi, sâmbătă și duminică), Torino (marți și joi), Roma (marți, miercuri, vineri și sâmbătă), Milano (miercuri și duminică) și Londra (luni, joi, vineri, sâmbătă și duminică).

De pe aeroportul din Suceava mai operează zboruri companiile Tarom și Wizz Air.

La momentul actual, cu excepția zborului de Viena, nu există nicio cursă suspendată. Începând cu 3 august, de pe Aeroportul Suceava va fi inaugurată o nouă legătură aeriană cu Germania, cursa spre Dortmund.

ȘTIRI