Pieton acroșat pe trotuar de șoferul unui Audi. El părăsise locul faptei. Polițiștii din Fălticeni l-au depistatLocal

Pieton acroșat pe trotuar de șoferul unui Audi. El părăsise locul faptei. Polițiștii din Fălticeni l-au depistat

       Accesări: 3898

Incidentele în trafic sunt la ordinea zilei în municipiu. Sâmbăta trecută, polițiștii fălticeneni au consemnat un alt accident care, din fericire, nu a avut urmări grave. La orele după-amiezii, șoferul unui Audi, înmatriculat în Marea Britanie, a acroșat un pieton care se deplasa ca pieton pe trotuarul străzii Maior Ioan, la intersecția cu Strada Liliacului (zona terasei Thales).

Persoana vătămată, o femeie în vârstă de 43 de ani, a căzut pe asfalt. Acesteia i s-au acordat îngrijiri medicale, însă femeia a refuzat transportul la spital.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii spun că șoferul nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la dreapta.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, iar oamenii legii au dispus măsuri specifice.

După verificări în baza de date, audierea câtorva martori de la fața locului și vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii l-au identificat pe autorul faptei.

Codrin Benta

Este vorba de un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Baia. Acesta a fost depistat pe raza localității de domiciliu, în mai puțin de 24 de ore, în dimineața zilei de duminică.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, așa cum cer procedurile în vigoare, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

ȘTIRI