Bărbat imobilizat de polițiștii locali. Acesta se automutila în centrul Fălticeniului. El amenința că își taie gâtulLocal

Bărbat imobilizat de polițiștii locali. Acesta se automutila în centrul Fălticeniului. El amenința că își taie gâtul

       Accesări: 9449

Zi de sărbătoare marcată de incidente. După altercația dintre patru tineri, petrecută pe strada Ana Ipătescu, polițiștii locali au intervenit joi la un alt incident de pe raza municipiului Fălticeni. Un bărbat, care își provoca singur răni, a fost imobilizat de oamenii legii.

Dispeceratul Poliției Locale a Municipiului Fălticeni a fost sesizat în jurul orei 15, de către o persoană, care le-a relatat faptul că un barbat este agitat si se automutilează.

Un echipaj a fost direcționat la fața locului, unde a gasit o persoana de sex masculin, agitată, prezentând multiple plagi taiate la nivelul mâinilor, sângerând abundent.

Polițiștii locali au încercat să calmeze persoana in cauză, dar aceasta devenea din ce în ce mai agitată. La un moment dat bărbatul amenința că își taie gâtul.

Agenții au reușit, în cele din urmă să-l imobilizeze pe bărbat. Oamenii legii au solicitat prezența unuie echipaj al Ambulanței.

Codrin Benta

Bărbatul care s-a automutilat a fost condus la spitalul din Fălticeni, ulterior fiind transportat la Spitalul de Psihiatrie.

ȘTIRI