Lucrări de reabilitare pe strada Ana Ipătescu. Tronson închis de la sensul giratoriu spre Supermarket SimosLocal

Lucrări de reabilitare pe strada Ana Ipătescu. Tronson închis de la sensul giratoriu spre Supermarket Simos

       Accesări: 1696

Un nou șantier s-a deschis la început de săptămână. Începând de azi dimineață au demarat lucrările de reabilitare pe strada Ana Ipătescu, prevăzute în proiectul de modernizare a celor opt străzi din Fălticeni. Acesta este ultimul drum public pe care se va interveni în cadrul obiectivului de investiții.

Un tronson de pe strada Ana Ipătescu este închis circulației, de la intersecția cu sensul giratoriu (Piața Mihail Sadoveanu) și până la Supermarket Simos.

Accesul riveranilor va fi permis, în următoarele 24-48 de ore, în funcție de evoluția lucrărilor.

Șoferii care trebuie să ajungă în zona Alevia, la Alma Clinic, Piața Agroalimentară, fie la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” sau Poliția Municipiului Fălticeni sunt îndrumați să circule spre Strada Sucevei și apoi, pe sens unic, pe strada Nicu Gane.

După ce lucrările principale de reabilitare în acest prim tronson vor fi încheiate, șantierul se va muta apoi pe al doilea tronson al străzii Ana Ipătescu, de la Supermarket Simos până la gangul care duce spre centrul orașului.

Până acum, în proiectul amintit, în valoare de 6 milioane de lei, sunt finalizate străzile 1 Mai, Nicolae Beldiceanu, Ion Dragoslav și Cuza Vodă. Lucrările au fost executate și pe străzile Pietrari și Ștefan cel Mare.

ȘTIRI