Alpin Oil și-a întâmpinat clienții de Ziua Națională cu  plăcinte, stegulețe, zâmbete și muzică patrioticăLocal

Alpin Oil și-a întâmpinat clienții de Ziua Națională cu plăcinte, stegulețe, zâmbete și muzică patriotică

       Accesări: 873

Daruri dulci, zâmbete și multă culoare. Acestea au fost ingredientele zilei de 1 Decembrie în stațiile Alpin Oil, unde clienții au fost întâmpinați ca într-o zi de sărbătoare. Fete îmbrăcate în costum național au oferit cu generozitate bunătăți gătite ca la mama acasă, dar și stegulețe tricolore.

Tineri, adulți și părinți cu copii au fost primiți cu ospitalitate la Cornu Luncii și Fălticeni.

De Ziua României, în stațiile Alpin Oil au răsunat pentru câteva ore cântece patriotice, dar și imnul național.

Au fost pregătite și împărțite 2.000 de plăcinte și 2.000 de stegulețe. Printre cei care au poposit aici au fost primarii Gheorghe Fron și Cătălin Coman.

„Sunt alături și apreciez eforturile firmei Alpin Oil de a sărbători Ziua Națională a României, ca semn de prețuire pentru spiritul românesc. Oferirea a 2000 de plăcinte cu mere coapte pe vatră și a 2000 de stegulețe tricolore la toate persoanele ce trec pragul stațiilor peco din Cornu Luncii și Fălticeni, arată spiritul creștinesc al românului de a dărui și iubi.”, afirmă primarul Gheorghe Fron. „Cu astfel de români, țara noastră este mai bogată și mai respectată,mai bună și mai puternică. Cu astfel de români, îndrăznim să credem că România poate avea un viitor mai bun. La mulți ani România! La mulți ani români, oriunde v-ați afla!”

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

„De ziua noastră, a românilor, am trăit clipe frumoase de 1 Decembrie, împreună cu sute de oameni care au trecut pragul stațiilor Alpin Oil.”, se menționează în mesajul publicat pe contul de socializare al firmei. „Am dăruit cu bucurie, ca să vă meargă la suflet Ziua României. V-am întâmpinat cu ospitalitate, în straie populare, cum este obiceiul în zi de sărbătoare. Am sărbătorit românește la Fălticeni și Cornu Luncii, ca într-o mare familie de buni români.”

Fete îmbrăcate în costum național au oferit plăcinte cu mere și stegulețe pentru toți cei care au trecut pragul stațiilor de alimentare.

Acțiunea a început la miezul zilei și s-a încheiat spre seară, într-o atmosferă de adevărată sărbătoare.

Numeroși clienții au primit darurile dulci, alături de tradiționala urare „La mulți ani”.

Cu gândul la o zi specială, antreprenorii care dețin afacerea au marcat pentru al treilea an consecutiv Ziua Națională. Acțiuni similare vor fi organizate și în anii care urmează.

Ca semn de prețuire pentru spiritul românesc, Alpin Oil arborează cele mai mari două drapele naționale din zona Fălticeni.

ȘTIRI