Agent de pază din Fălticeni înjunghiat de patru ori la rând cu un cuțit. Autorul este un tânăr din comuna MăliniActualitate

Agent de pază din Fălticeni înjunghiat de patru ori la rând cu un cuțit. Autorul este un tânăr din comuna Mălini

       Accesări: 30202

Scene violente cu urmări deosebit de grave. Un agent al firmei de RPG a fost pus la pământ și înjunghiat de mai multe ori de un tânăr din comuna Mălini. Agresorul a folosit un cuțit cu care i-a aplicat patru lovituri consecutive omului de pază.

Angajat de numai o lună de zile, agentul se afla de serviciu și asigura liniștea publică din interiorul barului, unde funcționează și o discotecă.

Agitator scos afară din club

Mai mulți tineri din Mălini, după spusele unor martori ar fi fost patru persoane, au intrat în club. După puțin timp, unul dintre aceștia a început să-i deranjeze printr-o atitudine belicoasă la adresa altor tineri din club.

Indivizii păreau puși pe scandal și se manifestau gălăgios.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Agentul pe pază, un fălticenean în vârstă de 21 de ani, l-a scos pe unul dintre scandalagii afară, tânărul din Mălini fiind urmat de alți trei prieteni.

În fața localului se aflau acum 7-8 persoane, toți tineri, care au asistat la cele întâmplate.

Potrivit anchetatorilor, în club s-a produs un conflict spontan între un grup de persoane, din comuna Mălini şi un grup de persoane din municipiul Fălticeni. Pentru aplanarea conflictului, a intervenit agentul de pază.

Agresat și înjunghiat

A urmat o discuție în care agentul a încercat să calmeze spiritele și să aplaneze situația, însă, la un moment dat, un tânăr aflat în spatele omului de pază l-a prins pe acesta cu brațul de gât, la tras pe spate și la pus la pământ.

Asupra agentului firmei RPG s-au năpustit patru indivizi, toți din Mălini, care l-au lovit cu pumnii, iar unul dintre aceștia a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe patru ori la rând în zona lombară, afectându-i un rinichi, și la picioare.

Agentul a vrut să se apere și a urmat un alt schimb de pumni între victimă și agresori.

Înjunghiat și plin de sânge, lucrătorul RPG s-a întors în sediului clubului.

Scenele s-au petrecut duminică, 22 decembrie, la ora 2.20, în fața unui local din cartierul Maior Ioan.

Mai multe persoane au intervenit și l-au tras pe agentul de pază în interiorul localului, după care au baricadat ușa de acces.

Unii dintre cei implicați în altercație au spart un geam de la ușa de acces, după care au plecat.

Adus la spital în stare foarte gravă

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Fălticeni.

Agentul a pierdut foarte mult sânge, fiind transportat în stare foarte gravă. La unitatea medicală el a ajuns cu tensiunea 5.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Suceava unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

În urma analizei medico-legale efectuate asupra victimei, de către medicii legiști din cadrul SML Suceava, s-a constatat că viața victimei a fost pusă în pericol.

Agresor identificați la scurt timp

În aceeași zi, pe 22 decembrie, polițiștii au identificat trei persoane care au participat la comiterea agresiunii, respectiv, doi frați de 16 ani și 21 ani, și un altul de 20 de ani, toți din comuna Mălini.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „distrugere”.

Cauza a fost discutată cu procurorul de serviciu, care a opinat că în cauză este vorba de comiterea infracțiunii de tentativă de omor, urmând ca dosarul să fie înaintat la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Suceava.

Cazul a fost investigat inițial de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipale Fălticeni.

În urma examinării medico-legale, specialiștii SML Suceava au concluzionat că leziunile pot necesita 30 – 35 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul de cercetare penală a fost declinat luni, 23 decembrie, în favoarea Tribunalului de pe lângă Judecătoria Suceava.

ȘTIRI