Accidente rutiere la Baia și Vadu Moldovei: Pietoni loviți pe șosea în timp ce traversau neregulamentarRural

Accidente rutiere la Baia și Vadu Moldovei: Pietoni loviți pe șosea în timp ce traversau neregulamentar

       Accesări: 3141

Luna decembrie înregistrează mai multe accidente cu pietoni decât de obicei. În zona Fălticeni, numărul incidentelor de acest gen a crescut, pe fondul ignoranței și neatenției persoanelor care merg pe pe partea carosabilă. Două evenimente rutiere au avut loc zilele acestea pe drumurile publice din comunele Baia și Vadu Moldovei.

În comuna Baia un localnic de 30 de ani a surprins şi accidentat o femeie de 69 de ani din aceeași localitate, angajată în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

Incidentul s-a petrecut pe 17 decembrie, în jurul orei 8.30, pe DJ 208 H, la intersecția cu un drum comunal.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mahanu Design

Un alt incident rutier este consemnat pe 20 decembrie, la ora 18.30, pe raza comunei Vadu Moldovei.

Un localnic, în timp ce conducea autoturismul pe DC 9 din comuna Vadu Moldovei, un localnic de 26 de ani a surprins și accidentat grav un bărbat de 76 de ani din aceeași localitate, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, și fără să se asigure.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI