Acțiuni de dezinfecție la Primăria Fălticeni și în instituțiile subordonate. Vor fi suplimentate fondurile pentru materiale de curățenie și dezinfecțieLocal

Acțiuni de dezinfecție la Primăria Fălticeni și în instituțiile subordonate. Vor fi suplimentate fondurile pentru materiale de curățenie și dezinfecție

       Accesări: 1398

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Fălticeni (CLSU) s-a joi, 12 martie 2020, la sediul Primăriei Fălticeni, în contextul evoluției epidemiei de coronavirus.

Una dintre măsurile luate în urma acestei ședințe a fost efectuarea dezinfecției in toate imobilele în care își desfășoară activitatea instituțiile aflate în subordinea Primăriei și a Consiliului Local Fălticeni.

Această dezinfecție va fi realizată în următoarele zile, după ce Consiliul Local Fălticeni va adopta fondurile necesare, într-o ședință extraordinară programată vineri 13 martie 2020.

Primarul Cătălin Coman, președintele CLSU Fălticeni, a transmis că sumele necesare vor fi asigurate integral, astfel încât fiecare școală să beneficieze de materiale de dezinfecție.

De asemenea, pentru instituțiile publice din subordinea administrației locale vor fi alocate stocuri suplimentare de materiale pentru dezinfecție și curățenie.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Dacă la școli dezinfecția poate fi făcută fără probleme, dat fiind faptul că elevii stau acasă în această perioadă, în cazul Primăriei Fălticeni funcționarii vor fi liberi luni, 16 martie 2020.

ȘTIRI