Acțiune bliț pentru depistarea vitezomanilor.  Polițiștii fălticeneni au dat peste 20 de amenzi în doar câteva oreLocal

Acțiune bliț pentru depistarea vitezomanilor. Polițiștii fălticeneni au dat peste 20 de amenzi în doar câteva ore

       Accesări: 861

Oamenii legii au „decretat” vinerea vitezomanilor. Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni au fost prezenți în traficul auto cu patru echipaje pentru depistarea șoferilor grăbiți și foarte grăbiți. Acțiunea de tip bliț, destinată prevenirii producerii accidentelor rutiere, s-a desfășurat pe 21 octombrie.

Agenții au acționat pe raza comunelor Preutești, Cornu Luncii și Vadu Moldovei, atât pe drumurile județene, cât și cele naționale, în special în zonele unde în ultimele luni s-au produs accidente grave.

Lucrătorii Poliției Rutiere Fălticeni au fost sprijiniți de colegii de la Secțiile de Poliție Rurală Mălini, Vadu Moldovei și Preutești.

În total, au acționat 10 echipaje de poliție

Două echipaje de la Rutieră au utilizat autospeciale neinscripționate, radar mobil, dar și radar tip pistol.

Alma Clinic

Nu mai puțin de 21 de sancțiuni au fost aplicate în cele cinci ore ale acțiunii.

Patru șoferi au fost depistați conducând peste 100 km/h în localitate, aceștia fiind amendați fiecare cu 2.900 de lei. Cel mai grăbit dintre aceștia a fost înregistrat cu 114 km/h, pe raza unei localități rurale.

Polițiștii le-au reținut permisele pentru 90 de zile.

Valoarea amenzilor aplicate în „vinerea vitezomanilor” se ridică la peste 13.000 de lei.

Agenții de la Rutieră atrag atenția asupra pericolelor survenite pe fondul condusului cu viteză excesivă, dar și consecințele ce decurg din rigorile legii la regimul rutier.

ȘTIRI