Accident rutier la ieșirea din Fălticeni spre Baia. Două mașini s-au ciocnit pe fondul unei neacordări de prioritateLocal

Accident rutier la ieșirea din Fălticeni spre Baia. Două mașini s-au ciocnit pe fondul unei neacordări de prioritate

       Accesări: 5632

Multe dintre evenimentele rutiere ar putea fi evitate. Neatenția, graba și nerespectarea regulilor în vigoare sunt trei factori care stau la baza producerii multor accidente petrecute în zona Fălticeni. Unul dintre cele mai recente s-a produs marți dimineața.

Două autovehicule, un autoturism Mercedes și o autoutilitară Opel s-au ciocnit pe DN 2E, la intersecția de pe raza localității Spătărești, ieșirea din Fălticeni spre Baia.

Autoturismul Mercedes, condus de o șoferiță de 38 de ani, din localitatea Mănăstirea Humorului, a intrat în coliziune cu autoutilitara Opel, condusă regulamentar, care era încărcată cu motorină.

În dreptul intersecției cu DJ 209 H, spre Baia, șoferița a efectuat viraj la stânga fără să acorde prioritate autoutilitarei Opel, care venea din sens opus, dinspre Spătărești spre Cornu Luncii.

Din impact, autoturismul Mercedes a fost proiectat într-un autoturism BMW, aflat în zona respectivă, care acorda prioritate.

Pentru curățarea carosabilului, la locul accidentului au mobilizați lucrători ai DRDP Iași. Traficul rutier a fost închis pentru un timp.

Oamenii legii i-au testat cu etilotestul pe șoferii implicați în accident, rezultatul fiind negativ.

Agenții Poliției Rutiere Fălticeni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI