Accident mortal între Rădășeni și Cornu Luncii.  Coliziune între un autotren, un vehicul cu platformă și un autoturism. Două persoane au rămas încarcerateRural

Accident mortal între Rădășeni și Cornu Luncii. Coliziune între un autotren, un vehicul cu platformă și un autoturism. Două persoane au rămas încarcerate

       Accesări: 23587

Incident grav petrecut în zona Fălticeni. Trei autovehicule au intrat în coliziune pe DN 2E. Accidentul s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 17.30, între localitățile Cornu Luncii și Rădășeni.

Evenimentul rutier a avut loc în lanț, în incident fiind implicate un autotren, un vehicul cu platformă, care transporta mașini, și un autoturism marca Audi.

Mașina de familie a ieșit în afara carosabilului, la fel ca și capul tractor al autotrenului.

Două persoane, ambele din mașina Audi, au rămas încarcerate.

Din nefericire, unul dintre răniți, șoferul mașinii și-a pierdut viața. Acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața. Pasagerul din autoturism s-a ales și el cu leziuni.

Două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Fălticeni și două ale Ambulanței Fălticeni, împreună cu paramedicii SMURD, s-au deplasat la locul accidentului.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs cumplitul accident rutier.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informa că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, încă de la ora 18.

ȘTIRI