Accident la Autogara Severin din Fălticeni. Un autoturism s-a izbit într-un chioșc. Șoferului i s-a făcut rău. Trei mașini avariateLocal

Accident la Autogara Severin din Fălticeni. Un autoturism s-a izbit într-un chioșc. Șoferului i s-a făcut rău. Trei mașini avariate

       Accesări: 7009

Momente de panică în plină zi. Un autoturism Ford Focus s-a izbit într-un chioșc ambulant (de tip rulotă), unde se curăță perne, aflat în Autogara Severin din Fălticeni. Trei mașini au fost avariate, în timp ce autorului accidentului scăpase mașina de sub control, deoarece i s-a făcut rău în timp ce conducea.

La fața locului au ajuns pompierii cu modulul de descarcerare și paramedicii SMURD, cât și agenții Biroului Rutier Fălticeni.

Totul s-a întâmplat joi, 17 februarie, la ora 13.15.

Șoferul, în vârsta de 33 ani, domiciliat în comuna Râșca, se îndrepta dinspre Strada Botoșanilor spre 13 Decembrie, când senzația de rău s-a amplificat puternic. Bărbatul, rămas cu piciorul pe accelerație, a pierdut controlul mașinii, trecând prin spațiul autogării și oprindu-se direct în chioșcul cu perne.

Impactul a fost destul de puternic.

Ușa din dreapta mașinii a fost făcută zob.

Șoferul nu și-a revenit, iar roțile față ale mașinii au continuat să se rotească, deși mașina era blocată după accident. Polițiștii spun că un martor al incidentului, aflat în apropiere, a deschis portiera de la șofer și a oprit funcționarea motorului, rotind cheia din contact.

Mașina scăpată de sub control a lovit un alt autoturism mașini aflat în autogară, apoi s-a izbit în al doilea autoturism, parcat lângă chioșc.

Dimensiunile accidentului puteau fi cu totul altele, dacă autoturismul scăpat de sub control ar fi ajuns în standul cu butelii sau ar fi lovit pompele de carburanți din autogară.

Conducătorul auto, a cărui stare de sănătate a fost afectată brusc în timpul șofatului, nu a suferit leziuni. El a scăpat teafăr.

Din fericire și persoana care se afla în chioșc nu a pățit nimic, dar a tras o sperietură soră cu moartea.

Polițiștii l-au testat pe șoferul de 33 de ani cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Mașina implicată în accident are poliță RCA, astfel că pagubele vor fi suportate integral din asigurarea auto.

Polițiștii au precizat că nefiind victime, evenimentul rutier a fost consemnat ca tamponare. În acest caz nu s-a impus întocmirea unui dosar penal, dat fiind faptul că accidentul s-a întâmplat pe fondul unei cauze medicale.

ȘTIRI