Zilele Municipiului Fălticeni nu se mai desfășoară în centru. Spectacolele muzicale au loc lângă Baza de agrementLocal

Zilele Municipiului Fălticeni nu se mai desfășoară în centru. Spectacolele muzicale au loc lângă Baza de agrement

       Accesări: 17109

Schimbare pentru evenimentul local al acestei veri. Zilele Municipiului Fălticeni nu vor mai fi organizate în centrul orașului ca până acum, ci într-un loc nou. Autoritățle locale au decis ca de anul acesta activitățile comericale și muzicale să se desfășoare lângă Baza de agrement „Nada Florilor.”

Manifestarea se mută pe platoul dintre tribuna fostului stadion Chimia și sala de sport „Gabriel Udișteanu”.

Spațiul a fost amenajat săptămâna trecută, după lucrări de sistematizare și asfaltare. Pentru accesul publicului au fost au fost realizate alei pietonale spre platou.

Aici va fi amplasată scena pentru artiști, iar publicul va asista la concertele pregătite pentru ediția 2022.

La doi pași, pe gazonul stadionului, va fi Parcul de distracții care se deschide peste câteva zile.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Autoritățile au comasat, astfel, latura artistică, muzicală, comercială și distractivă, lângă zona de relaxare cu piscine, teren sportiv și parc de aventură.

Tot aici, lângă Baza de Agrement „Nada Florilor”, vor fi și producătorii locali și zonali care își vor expune produsele, dar și comercianții cu tarabe.

DCIM\101MEDIA\DJI_0008.JPG

Centrul orașului este degrevat de ambuteiaje, dar mai ales de disconfortul produs de fum, decibeli și unele mirosuri deranjante. Mai mult decât atât, kilometrul zero al orașului va rămâne curat pe perioada evenimentului.

Toate spectacolele muzicale se desfășoară de la ora 18.

Iubitorii meşteşugurilor tradiţionale și artei populare autentice vor putea vizita pe aleea pietonală, între Primărie și zona centrală, Târgul meșterilor populari.

Tot aici va fi și un Târg de antichități.

Zilele Municipiului Fălticeni se vor desfășura între 16 și 20 iulie, iar pe 24 iulie poate fi vizitată expoziția mașinilor de epocă, Roți Legendare, manifestare care va avea loc în centrul orașului (zona ANAF – Catedrală).

ȘTIRI