Accesări: 620

Vești bune pentru iubitorii călătoriilor pe calea aerului. Wizz Air va deschide o nouă rută externă de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”, completând portofoliul actual cu două curse spre Belgia. Începând din luna decembrie vor fi efectuate zboruri Suceava – Bruxelles și retur.

Prețul unei călătorii pornește de la 99 de lei.

Cursele din Suceava către Bruxelles vor fi efectuate în fiecare marți și sâmbătă.

Wizz Air anunță o nouă rută din Iași spre Madrid.

Biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Codrin Benta

Aceste noi rute vin în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații din Spania și Belgia, populare printre români.

Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România spre Spania și Belgia, cu două noi zboruri către Madrid și Bruxelles.”, Andras Rado, managerul de comunicare corporativă al Wizz Air. „Prin aceste noi rute le oferim românilor mai multe destinații la tarife ultra-reduse. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm pe primii pasageri ce vor călători spre aceste destinații importante din Europa de pe aeroporturile din Iași și Suceava.”

Pasagerii români vor putea călători cu ajutorul acestor noi zboruri accesibile de la Wizz Air în două dintre cele mai încântătoare capitale europene.

Wizz Air își menține poziția din vârful industriei spunând „da zborurilor” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul.

Compania aeriană susține că filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

ȘTIRI