Wizz Air reia zborurile din Suceava spre Roma, Milano și Bologna. Curse noi spre Austria, Germania și CipruActualitate

Wizz Air reia zborurile din Suceava spre Roma, Milano și Bologna. Curse noi spre Austria, Germania și Cipru

       Accesări: 8025

Se reiau cursele aeriene pe Bătrânul Continent. Compania Wizz Air a început să efectueze din nou curse regulate spre cele mai populare destinații în Europa. Din această săptămână au devenit operaționale zborurile din Suceava către Italia.

Începând din 23 iunie s-au reluat zborurile spre Roma (Ciampino), Milano (Bergamo) și Bologna.

Până la debutul pandemiei, aeronavele care operau pe aceste rute aveau un grad de încărcare de peste 90%.

Curse noi spre Germania, Cipru și Austria

Tot de luna acesta s-au reluat și călătoriile aeriene din Suceava spre München (Memmingen). Din data de 3 august, sucevenii vor putea călători spre o nouă destinație în Germania. Wizz Air va opera curse regulate și spre Dortmund.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Altă cursă nouă de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava este cea spre Viena, care va fi operațională la începutul lunii iulie.

Pentru moment, se mențin restricțiile de călătorie pentru Marea Britanie. Când acest stat va avea indicele de risc sub 5 cazuri noi/1 milion de locuitori, atunci zborurile vor putea fi reluate în siguranță.

Pe harta destinațiilor își face loc de anul acesta și cursele directe spre Larnaca (Cipru). Călătoriile spre orașul de vacanță vor începe din 10 iulie.

Zborul Suceava – Larnaca (Cipru) și retur va avea două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri (11:40 Decolare Larnaca – 14:20 Aterizare Suceava, 14:50 Decolare Suceava – 17:25 Aterizare Larnaca).

Recomandări importante pentru pasageri

Reprezentanții Aeroportului Internațional din Suceava vin cu o serie de recomandări pentru pasagerii care vor călători în această perioadă. Ei sunt rugați să respecte măsurile de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus, astfel încât călătoria să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

Călătorii trebuie să ajungă la aeroport cu trei ore înainte de zbor, să poarte permanent mască de protecție și să păstrați o distanță de 1.5 metri față de cei din jur.

De asemenea, ei trebuie să urmeze marcajele aplicate pe pardoseală și să respecte indicațiile personalului din aeroport.

Reprezentanții aeroportului fac și o precizare importantă: în terminal este permis doar accesul pasagerilor.

Altă recomandare este aceea ca înainte de călătorie, persoanele să își verifice corespondența electronică utilizată la achiziționarea biletelor de călătorie, prin intermediul căreia operatorul aerian vă transmite statusul călătoriei.

ȘTIRI