Voluntarii „Aripi în Europa” derulează acțiuni de binefacere în sprijinul unor familii nevoiașe. Adolescenții au nevoie de sprijinul oamenilor de bine din FălticeniLocal

Voluntarii „Aripi în Europa” derulează acțiuni de binefacere în sprijinul unor familii nevoiașe. Adolescenții au nevoie de sprijinul oamenilor de bine din Fălticeni

       Accesări: 388

Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” nu renunță nici în această perioadă să ajute familiile nevoiașe, mai ales de sărbători.

Adolescenții organizau anual, de Crăciun și Mărțișor, standuri pentru a strânge fonduri care ajungeau la cei care aveau nevoie de ele, aducând astfel bucurie în casele familiilor ajutate.

Din cauza acestei perioade neprevăzute, voluntarii s-au adaptat situației actuale și au demarat, începând de vineri, 18 decembrie, până marți, 22 decembrie, activitatea de strângere de donații prin intermediul magazinelor ce nu au ezitat să îi ajute.

Grupul a poziționat urne (cutiuțe) pentru fonduri în sediul Primăriei Fălticeni, magazinele Simos (de pe strada Ana Ipătescu și de pe strada Maior Ioan), Euro GSM și farmacia Pharma Plus, cărora le mulțumesc pentru sprijin.

Toate fondurile strânse prin intermediul acestei activități vor fi donate câtorva familii nevoiașe din Fălticeni și zona limitrofă.

„Dacă doriți să sprijiniți activitatea, nu ezitați să mergeți în locurile precizate și să vă uitați după cutia „Aripi în Europa”. Mulțumim și sărbători fericite!”, ne-a informat Andreea Popa, din partea GLT „Aripi în Europa”.

ȘTIRI