Volebaliștii Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu” Fălticeni s-au clasat pe locul al patrulea la Olimpiada Sportului ȘcolarSport

Volebaliștii Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu” Fălticeni s-au clasat pe locul al patrulea la Olimpiada Sportului Școlar

       Accesări: 653

Un rezultat care aduce motive de bucurie și satisfacție. Volebaliștii Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu” s-au clasat pe locul al patrulea la nivel național în cadrul unei competiții sportive la care au putut participa echipe de la nivelul unităților de învățământ din toată țara. Reprezentanții școlii din Fălticeni au reușit să câștige meci după meci, reușind să se claseze primii la etapa zonală din cadrul ONSS.

Calificată pentru ultima fază, echipa de volei și-a întâlnit adversarii la etapa națională.

Elevii, îndrumați de profesorii Claudia Moșneagu și Cristian Tărăbuță, au avut prestații notabile și au fost la un pas de podium.

Locul al patrulea la nivel național, în cadrul Olimpiade Sportului Școlar, reprezintă cel mai bun rezultat obținut în istoria participărilor școlii în cadrul acestei competiții.

La etapa pe țară au concurat opt echipe din opt zone ale țării.

Au participat echipe din Cluj-Napoca, Arad, Tulcea, București, Craiova, Zalău, Ploiești și Fălticeni.

Concursul s-a desfășurat în localitatea Deva, în perioada 4-7 mai.

Elevii care au reprezentat județul Suceava, regiunea Moldovei și municipiul Fălticeni, în competiția de volei, sunt Dragoș Tănasă, Mihalache Tiberiu, Avraam Beșleagă, David Suditu, Alexandru Oanea, David Cornea, Alexandru Filoteanu, Alexandru Lupu, Ștefan Grigore și Alessio Potolincă.

Profesorii au ținut să mulțumească părinților, sponsorilor, Romfour și Royal Clubinvest, iar pe volebaliști i-au felicitat pentru performanța obținută.

ȘTIRI