Trei geamuri ale Băncii Transilvania au fost sparte de un fălticenean băut. Polițiștii au întocmit dosar penalLocal

Trei geamuri ale Băncii Transilvania au fost sparte de un fălticenean băut. Polițiștii au întocmit dosar penal

       Accesări: 4682

Lipsa de ocupație și consumul de alcool pot aduce pagubă. Un individ aflat în centrul municipiului Fălticeni s-a „supărat” din senin și a spart trei geamuri ale sediului Băncii Transilvania. Subofițerul din postul de pază al Judecătoriei Fălticeni a fost cel care i-a înștiințat imediat pe cei de la Dispeceratul de Jandarmi Fălticeni.

Ulterior și un taximetrist, aflat nu departe de locul faptei, a sunat la 112 anunțându-i pe polițiști despre ceea ce s-a petrecut.

La locul faptei au fost trimiși jandarmii care au identificat la fata locului un bărbat, sub influenta băuturilor alcoolice, care spărsese trei geamuri din fațada Băncii Transilvania.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineața, pe 6 mai, în jurul orei 3.30.

Jandarmii din patrulă l-au imobilizat pe făptaș și l-au condus la sediul Jandarmeriei Fălticeni, fiind luate masurile legale, ulterior fiind predat Politiei Fălticeni.

Este vorba despre un bărbat din Fălticeni, în vârstă de 32 de ani, cu afecțiuni psihice, fără ocupație și care locuiește fără forme legale în localitate.

Persoana era, la momentul săvârșirii faptei, sub influența alcoolului.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni l-au audiat pe bărbat, acesta declarând că gestul l-a comis fără motiv și fără intenția de a sustrage bunuri sau valori din sediul băncii.

Geamurile au fost sparte cu piatra.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii BIC în vederea completării probatoriului și dispunerea măsurilor legale.

ȘTIRI