Accesări: 5918

130, 140, 150 și chiar 200 km/h. Acestea sunt vitezele cu care șoferii gonesc pe drumurile naționale din zona Fălticeni. Zeci de conducători auto sunt surprinși în fiecare lună cu viteze ce depășesc cu mult limita admisă în localitățile unde, de altfel, se produc și cele mai multe accidente rutiere.

Din acest motiv polițiștii Biroului Rutier Fălticeni și-au intensficat controalele și acțiunile preventive în traficul rutier.

Agenții au utilizat pistolul radar pentru a-i depista pe vitezomani, iar o parte dintre aceștia au rămas pietoni pentru următoarele 90 de zile.

La ultima acțiune, organizată la jumătatea lunii iulie, au fost reținute în doar câteva ore 13 permise pentru depășirea vitezei admise în localitate.

Codrin Benta

Cei mai grăbiți șoferi au fost doi bărbați din Marginea și Cluj-Napoca.

Primul a fost depistat în localitatea Vadu Moldovei cu viteza de 143 km/h pe un sector de drum unde limita este 60 km/h. Șoferul sucevean avea permisul de 1 an.

Conducătorul clujean se afla la volanului unui BMW, fiind depistat cu 144 km/h în Oniceni, unde viteza este limitată la 60 km/h.

Alți șoferi 11 șoferi au fost surprinși cu viteze între 101 și 125 km/h în aceleași localități aflate pe DN2.

Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni au reținut în primele două săptămâni ale lunii iulie 25 de permise pentru depășirea vitezei de circulație maxim admise.

ȘTIRI