Imagini terifiante la Fălticeni: Un șofer trece cu mașina peste trei cățeluși. 200 de petiții au ajuns la PolițieLocal

Imagini terifiante la Fălticeni: Un șofer trece cu mașina peste trei cățeluși. 200 de petiții au ajuns la Poliție

       Accesări: 2840

Caz șocant în Fălticeni. Un conducător auto a trecut cu mașina peste câțiva cățeluși aflați în stradă, în apropierea unor locuințe. Micii patrupezi stăteau întinși la soare.

Înregistrarea a devenit virală pe conturile de socializare.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost publicate de stăpânii acestor câini și, ulterior, de Asociaţia “Casa lui Patrocle” Suceava.

Cățeaua cu puii a ieșit pe poarta casei, într-un moment când poarta a rămas deschisă.

Incidentul s-a petrecut miercuri, pe o stradă lăturalnică din Fălticeni.

„Pe o străduță lăturalnică unde nu există nici trafic și unde nu se circulă cu viteză, un nemernic intră intenționat și din plin într-o cățea cu pui !! Cei doi pui, care se zbat în mijlocul drumului, au murit! Iar săraca mamă fuge neputincioasă în urma mașinii….”, au scris reprezentanții „Asociației Casa lui Patrocle” pe contul de socializare. „Cățeaua este a unei familii, a prins poarta deschisă, a ieșit din curte, toți puii după ea! Gestul este făcut cu intenție și premeditare! Da, filmarea a ajuns la Poliție!”

Doi dintre puii loviți au murit din cauza rănilor grave suferite.

Agenți din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au văzut imaginile pe rețelele de socializare și s-au sesizat din oficiu. Aceștia au demarat cercetările în acest caz.

Proprietarul mașinii a fost identificat.

Actualizare

Polițiștii au stabilit că mașina nu a fost condusă de proprietarul acesteia, ci de o femeie. Șoferița are dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere a animalelor”.

Reprezentanții Asociației „Casa lui Patrocle” au solicitat internauților să-i sprijine cu petiții electronice, folosind textul postării și filmarea.

Oamenii legii fac un apel către cetățeni să nu mai formuleze petiții, pentru că există deja o anchetă în curs. În doar 24 de ore, polițiștii din Fălticeni au primit 200 de petiții prin intermediul IPJ Suceava.

ȘTIRI