Accesări: 2240

Sute de consumatori casnici rămân fără energie electrică. La sfârșitul acestei săptămâni Delgaz Grid va opri furnizarea energiei electrice în trei localități din zona Fălticeni. Vineri și sâmbătă sunt programate întreruperi în în comunele Râșca, Horodniceni și Cornu Luncii.

Reprezentanții companiei spun că, în vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță, este necesară sistarea alimentării cu energie electrică a consumatorilor.

Pe 17 iulie este programată intervenția la rețea în satele Dumbrava (comuna Cornu Luncii) și Brădățel (comuna Horodniceni). Echipele de electricieni vor monta un stâlp în derivație și racordare cu un nou punct de transformare construit.

Energia electrică va fi întreruptă între orele 9 și 17.

Pe 18 iulie va fi sistată energia electrică și în comuna Râșca. Aici va fi introdusă și legată coloana de plecare la Școala Gimnazială Râșca.

Codrin Benta

Energia electrică va fi întreruptă între orele 10 și 14.

Potrivit informării remise de Delgaz Grid, un obiectiv major al companiei este continuarea investițiilor în modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție.

Reprezentanții acesteia spun că regretă disconfortul produs de aceste întreruperi, dar, în același timp, consideră foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI