Vești bune de la Aurora Multimarket. Fălticenenii au prețuri accesibile zi de zi! Noile oferte apar în fiecare luniEconomic

Vești bune de la Aurora Multimarket. Fălticenenii au prețuri accesibile zi de zi! Noile oferte apar în fiecare luni

       Accesări: 753

Economii serioase la bugetul propriu. Fălticenenii pot cheltui mai puțin și pot cumpăra mai mult cu mai puțini bani atunci când aleg să cumpere de la Aurora Multimarket. Două magazine sunt deschise zilnic în municipiu, iar gama de produse este extrem de generoasă.

Politica de prețuri este una fără egal.

Prețuri accesibile, de la doar 1 leu, în Aurora Multimarket!

Fălticenenii sunt invitați să descopere miile de produse cu tarife foarte avantajoase, pentru buzunarul fiecărui cumpărător.

Fie că au nevoie de produse de sezon precum articole pentru plajă, ochelari, creme pentru protecție solară, pălării, articole pentru conservarea alimentelor, produse antițânțari, produse pentru picnic, articole de pescuit și multe altele, clienții sunt întâmpinați cu zâmbetul pe buze și cu prețuri mai mici decât își pot imagina!

La Aurora Multimarket găsiți tot ce aveți nevoie pentru dumneavoastră și întreaga familie, de la articole de uz zilnic, jucării și cadouri, alimente, articole de îngrijire personală, produse de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie și bucătărie, scule, articole de papetărie, produse de grădinărit și multe altele.

Pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte, urmăriți promoțiile și noutățile pe Facebook: Aurora Multimarket și Instagram: aurora.multimarket.

Adresele și programul magazinelor din Fălticeni

Aurora Multimarket / Bulevardul Revoluției / Complex Nada Florilor (etaj 1)

  • Luni – Vineri: 09:00 – 20:00
  • Sâmbătă: 09:00 – 18:00
  • Duminică: 10:00 – 15:00

Auror Multimarket / Bulevardul 2 Grăniceri / Bl.20, parter (lângă Unicarm)

  • Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
  • Sâmbătă: 08:00 – 18:00
  • Duminică: 08:00 – 16:00

Nu rata promoțiile săptămânale!

În fiecare luni, apar oferte noi în Aurora Multimarket.

Descoperiți cele mai atractive oferte și ultimele noutăți pe Aurora Multimarket și aurora.multimarket. Printre ofertele din această săptămână se numără produsele din imaginile următoare.

De ce clienții aleg Aurora Multimarket?

Diversitatea și calitatea produselor, prețurile accesibile și frecvența cu care aducem noutăți în magazine sunt foarte apreciate.

Tarifele practicate la rafturi sunt extrem de competitive! Media acestora este de doar 5 lei!

Nu rata șansa de a economisi și de a găsi tot ce ai nevoie pentru casa și sufletul tău la prețuri incredibile!

Vizitează magazinele Aurora Multimarket din Fălticeni!

ȘTIRI