Accesări: 8877

Omul, inginerul, soțul, tatăl, bunicul, ruda, prietenul și vecinul nostru de peste cinci decenii a plecat spre o lume mai bună. Am viețuit în aceeași casă. Când se mută la ceruri unul, toți îi simt lipsa. Vremea sau timpul sunt variabile?

Cartea sorții la care nu avem acces, necitită de noi, consemnează și nașteri, și decese. Și împliniri, și deziluzii. Și veniri pe lume și plecări dincolo.

Acum a plecat dintre noi Ovidiu Ianoș.

Absolvent de Electrotehnică la București, inginer în perimetrul Fălticeni-Suceava-Mălini, soț, părinte și bunic fără cusur, și-a făcut auzită vocea în febra schimbărilor social-politice ale vremii din anii 90, susținând doctrina liberală.

A fost și consilier municipal o vreme, apoi a privit trist și lucid schimbările de mentalitate și de interese.

Mahanu Design

Senin și egal cu sine, împlinit în viața profesională, socială și familială, chemat acum la „raport”, poate mărturisi precum poetul Plumbului: ”Mi-am realizat toate profețiile/ Politice (n.n.- ba într-un spectru mult mai larg, cele de familie). Sunt fericit”.

Noi, Mioara, Dana și Sorin Gafencu, îi vom păstra o amintire frumoasă alături de familia îndurerată, de Mariana, Diana, Mona, Doriana, Iris, Armin, Doru și Cristi și de toți cei ce l-au cunoscut și care îi resimt acut absența.

ȘTIRI