Incendiu devastator în comuna Vulturești. Casă, anexă și bunuri distruse de flăcări. Pompierii și lucrătorii SVSU au acționat cu patru autospecialeRural

Incendiu devastator în comuna Vulturești. Casă, anexă și bunuri distruse de flăcări. Pompierii și lucrătorii SVSU au acționat cu patru autospeciale

       Accesări: 1665

Odată cu răcirea vremii pompierii au de furcă cu incendiile. Două astfel de evenimente nedorite s-au petrecut în zona Fălticeni, în ultimele zile. Una dintre intervenții s-a desfășurat joi seara, pe raza comunei Vulturești.

Un incendiu devastator s-a produs într-o gospodărie din satul Merești.

Pompierii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au ajuns la fața locului cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

Când au ajuns echipajele, ardeau casa de locuit și o anexă. Salvatorii au trebuit să intervină rapid, deoarece exista cu pericolul ca flăcările să se extindă la adăpostul de animale, dar și la o locuință învecinată.

Focul a mistuit casa de locuit și anexa, pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, dar și bunurile din interiorul acestora.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Pe durata intervenției, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 48 de ani, care a suferit un atac de panică.

Bărbatul a fost transportat, mai târziu, la spital.

Potrivit concluziilor preliminare ale popmpierilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum, coș neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:10.

Pompierii au salvat adăpostul de animale și locuința învecinată.

ȘTIRI