Vento’s Fălticeni oferă ucrainenilor servicii gratuite pentru traducerea, legalizarea și apostilarea documentelorLocal

Vento’s Fălticeni oferă ucrainenilor servicii gratuite pentru traducerea, legalizarea și apostilarea documentelor

       Accesări: 870

Faptele bune continuă! Tot mai mulți agenți economici din Fălticeni se mobilizează pentru refugiații ucraineni. Pe lângă unitățile de cazare și mesele gratuite oferite, lista serviciilor oferite le include și pe cele din domeniul întocmirii documentelor.

Centrul de copiere Vento’s pune la dispoziția tuturor ucrainenilor servicii gratuite de traducere, legalizare și apostilarea documentelor.

Este vorba de servicii prin care pot fi realizate traduceri din limba ucraineană în orice limbă străină, sau dintr-o limbă străină în limba ucraineană, documente care pot folosi celor care pleacă în străinătate.

Serviciile sunt disponibile între orele 8 și 17.

Centrul de copiere se află pe strada Republicii, vizavi de Piața „Nada Florilor” și Catedrala Învierii din centrul orașului.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon (+04) 0230 543 339. Documentele pot fi trimise și prin poșta electronică la adresa ventoscopycenter@gmail.com.

În momentul de față, potrivit informațiilor obținute din mai multe surse, în municipiul Fălticeni sunt cazați atât la unități cu regim hotelier, cât și la apartamente sau case din oraș peste 100 de ucraineni.

ȘTIRI