Șomuz Fălticeni vrea toate punctele în confruntarea de sâmbătă cu Știința MiroslavaSport

Șomuz Fălticeni vrea toate punctele în confruntarea de sâmbătă cu Știința Miroslava

       Accesări: 332

Meci important pentru echipa locală de fotbal, Șomuz Fălticeni, în cea de-a 14-a etapă a Ligii a 3-a.

Fălticenenii primesc pe teren propriu vizita noului lider, Știința Miroslava.

În turul actualului sezon, pe Stadionul „Uricani”, Șomuz a avut puterea să întoarcă avantajul de două goluri luat până la pauză de Miroslava. Au marcat atunci camerunezii Franck Tchassen și Christ Afalna. După cea mai bună repriză, Șomuz urca atunci pe primul loc în Seria 1.

Este și momentul pentru a rupe șirul rezultatelor negative înregistrate de echipa din Fălticeni, pe teren propriu, în fața Miroslavei, în sezoanele precedente.

Antrenorul Științei, Cristi Popovici, a afirmat, după victoria contra Bucovinei Rădăuți, că meciul de la Fălticeni va fi unul dintre cele mai dificile pe care echipa sa le are de disputat până la finalul campionatului.

Optimismul este la cote ridicate în rândul jucătorilor pregătiți de antrenorul Daniel Stoica. Vremea a fost excelentă în această săptămână, iar echipa s-a putut pregăti așa cum trebuie pe Stadionul “Constantin Jamaischi”. Toți jucătorii sunt apți, inclusiv Eduard Julei, care revine după o lungă perioadă de suspendare.

La cinci puncte în spatele echipelor din fruntea clasamentului, Șomuz nu are altă opțiune dacât victoria în partida de sâmbătă.

„Sâmbătă  va fi o altă finală, așa cum vor fi și celelalte jocuri, până la final. Întâlnim o echipă puternică, cu jucatori care au evoluat în categoriile superioare, dar și noi ne-am pregătit bine și vom încerca să fructificăm punctele slabe ale Miroslavei.  Avem un atuu, faptul că revine jucătorul mult așteptat, Eduard Julei. Cred în puterea grupului și nu avem altă alternativă decât victoria!”, a declarat antrenorul Daniel Stoica, pentru Cronica de Fălticeni.

Vremea nu se anunță din păcate favorabilă fotbalului, la ora disputării jocului. A fost emisă o atenționare meteorologică, valabilă până la începutul săptămâniii viitoare. Sunt anunțate ploi moderate cantitativ, instabilitate atmosferică, intensificări ale vântului, răcire accentuată.

Confruntarea dintre Șomuz Fălticeni și Știința Miroslava va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din: Baciu Andrei (Botoșani) – la centru, Duță George Bogdan (Bacău) – asistent 1, Voicu Cristian (Focșani) – asistent 2. Observatori: Meterciuc Petru (Târgu Neamț) și Scînteie Daniel (Bacău).

ȘTIRI