Un tânăr din satul Vadu Moldovei s-a ars la mână și în zona capului. El s-a urcat pe stâlpul unui transformator electricRural

Un tânăr din satul Vadu Moldovei s-a ars la mână și în zona capului. El s-a urcat pe stâlpul unui transformator electric

       Accesări: 1274

Decizie riscantă, încheiată cu un incident. Un tânăr din comuna Vadu Moldovei s-a hazardat urcâdu-se pe stâlpul unui transformator, gestul său având consecințe nebănuite. El a ajuns la spital cu arsuri, în viața lui este în afara oricărui pericol.

Totul s-a întâmplat duminică, 12 mai, în timpul după-amiezii.

Polițiștii SPR Vadu Moldovei au fost înștiințați despre cele petrecute, prin numărul unic 112, de către mama minorului.

Ea i-a informat pe oamenii legii despre faptul că băiatul acesteia a căzut de pe un stâlp de electricitate și este ars la o mână.

Proaspătul incident se produsese în centrul localității, unde tânărul, în vârstă de 14 ani, se afla împreună cu alți minori, într-un parc de joacă.

Codrin Benta

La un moment dat, el s-a deplasat pe proprietatea învecinată locului de joacă și care nu este complet împrejmuită, urcându-se pe un stâlp de beton, pe care este amplasat un transformator electric.

Ajuns la circa trei metri înălțime, băiatul, în vârstă de 14 ani, a atins componentele transformatorului electric, suferind, din nefericire, arsuri minore la una dintre mâini, precum și în zona capului.

Un echipaj al Ambulanței l-a transportat, ulterior, la Spitalul Clinic Județean Suceava „Sfântul Ioan cel Nou”.

Polițiștii ajunși la locul incidentului spun că transformatorul electric avea înscris mesajul de avertizare ”Pericol electric”.

Ei au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, care va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Vadu Moldovei.

ȘTIRI