Un nou succes pentru Marina Apetroae. Sportiva din Preutești s-a remarcat la un turneu internațional de boxSport

Un nou succes pentru Marina Apetroae. Sportiva din Preutești s-a remarcat la un turneu internațional de box

       Accesări: 1268

Un nou succes pentru boxul fălticenean. Marina Apetroae se numără printre sportivii medaliați la primul mare turneu al anului. Tânăra de 14 ani s-a întors cu medalia de bronz de la competiția „Dracula Open”, ce s-a desfășurat recent la Ploiești.

Pugilista, legitimată la ACS Șomuz, și-a trecut în cont câteva victorii frumoase, parcursul acesteia încheindu-se în finala mică.

Marina a plecat la Turneul Internațional de Box din postura de vicecampioană națională, iar obiectivul era obținerea unei medalii.

Competiția i-a reunit pe cei mai buni sportivi de la cluburi și de la loturile naționale. 300 de sportivi din 26 de țări au luptat în ring pentru un rezultat cât mai bun.

„Am participat la acest turneu pentru că vrut să verificăm la ce nivel sunt sportivii noștri. Competiția este prima verificare înainte concursurilor din Cupa României și Campionatul Național. Mă bucur mult pentru rezultatul Marinei, este un rezultat care ne onorează la nivel de club, dar și personal.”, ne-a declarat antrenorul emerit Vasile Nistor. „Marina putea avea medalia de argint, dar adversara ei are mai multă experiență competițională. Este loc de mai bine, pentru că Marina este talentată și este într-o formă tot mai bună.”

Originară din comuna Preutești, sportiva Marina Apetroae a participat la categoria 57 de kilograme.

Ea s-a luptat în semifinală cu reprezentanta Ungariei.

Marina are trei participări la turnee internaționale de box, toate încheiate pe podium. Ea s-a calificat în semifinale, reușind să obțină trei medalii de bronz

La aceste rezultate deosebite se adaugă și medaliile obținute la Cupa României și Campionatul Național.

Marina Apetroae boxează de doi ani și speră la prima medalie de aur.

Elevă la Școala Gimnazială Preutești, pugilista a fost premiată la Gala de Excelență, eveniment organizat de Primăria Municipiului Fălticeni, pentru performanțele bifate în anul 2023.

ȘTIRI