Un nou flagrant și dosar penal la regimul rutier. Polițiștii fălticeneni au făcut controale pe raza comunei BoroaiaRural

Un nou flagrant și dosar penal la regimul rutier. Polițiștii fălticeneni au făcut controale pe raza comunei Boroaia

       Accesări: 792

Condusul sub influența alcoolului constituie un obicei pentru unii șoferi. Este un obicei comis din ignoranță și iresponsabilitate față de viața și siguranța celorlalți participanți la trafic. În ciuda numeroaselor mesaje și acțiuni lansate de polițiștii, conducătorii auto din zona Fălticeni nu par deloc sensibilizați de acestea.

Activitățile de control pe drumurile publice continuă, pentru depistarea celor care se urcă băuți la volan.

Așa cum era de așteptat și în ultimele zile au fost identificate situații în care șoferii opriți erau sub influența alcoolului, prezența oamenilor legii și identificarea acestor participanți la trafic ducând la evitarea unor potențiale tragedii.

Joia trecută au fost inițiate de Compartimentul Rutier Fălticeni noi acțiuni preventive, cu activități de control al traficului rutier pe raza comunei Boroaia.

Oamenii legii au oprit o autoutilitară, ce se deplasa pe raza satului Bărăști, pe DJ 155 B spre DN 15 C, condusă de către un bărbat de 54 ani, din municipiul Suceava.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Deoarece șoferul emana halenă alcoolică, polițiștii fălticeneni l-au fost testat cu aparatul etilometru.

Rezultatul s-a ridicat la valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Agenții Poliției Rutiere Fălticeni l-au condus pe șoferul sucevean la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Polițișii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Aceștia vor continua acțiunile de control și în următoarele zile, activități pentru creșterea gradului de siguranță rutieră în care vor utiliza aparatele de testare din dotare, etilotest, etilometru și drugtest.

ȘTIRI