Un bărbat din comuna Horodniceni s-a răsturnat cu un ATV. Era atât de beat încât nu putea sufla în etilotestRural

Un bărbat din comuna Horodniceni s-a răsturnat cu un ATV. Era atât de beat încât nu putea sufla în etilotest

       Accesări: 6078

A început Anul Nou cu un dosar penal cu trei infracțiuni la pachet. Beat în ultimul hal, un bărbat din comuna Horodniceni a devenit autorul și victima unui accident. După ce s-a cinstit copios într-un bar din satul Mihăiești, șoferul, în vârstă de 48 de ani, s-a urcat pe un ATV și s-a pornit la drum.

N-a apucat să facă prea mulți metri, pentru că s-a dezechilibrat și a căzut.

Individul s-a accidentat, suferind leziuni ușoare.

Incidentul s-a petrecut pe 1 ianuarie, la ora 19, iar un echipaj din cadrul SPR Mălini s-a deplasat la fața locului, în urma unui apel 112.

Oamenii legii au ajuns la scurt timp de la producerea incidentului și l-au găsit pe bărbat pe carosabilul Drumului Județean 209 A.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

De beat ce era, șoferul nici nu a putut sufla în etilotest. Așa că polițiștii au renunțat, în schimb l-au așteptat la unitatea medicală pentru a intra în posesia probelor biologice.

Acesta a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La unitatea medicală din Fălticeni, i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ca și când n-ar fi fost de ajuns că era beat, autorul accidentului a mai comis o infracțiune.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Acesta conducea un ATV cu plăcuțe de înmatriculare înregistrate în comuna Dolhești.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Dosarul va fi completat și cu a treia infracțiune „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, după ce polițiștii vor primi valoarea rezultatului îmbibației alcoolice în sânge.

ȘTIRI