Tronsonul de pe Mihai Eminescu rămâne închis pentru cel puțin 7 zile. Sute de tone de moloz sunt transportate zilnic de la ruinele vechiului spitalLocal

Tronsonul de pe Mihai Eminescu rămâne închis pentru cel puțin 7 zile. Sute de tone de moloz sunt transportate zilnic de la ruinele vechiului spital

       Accesări: 3023

Vechiul spital este complet demolat. AC Mobile, firma care se ocupă atât de demolare, cât și de construirea parcării, aleilor și a spațiilor verzi, a început să ridice începând de joi molozul de la ruinele clădirii medicale din Fălticeni. Lucrările vor dura cel puțin șapte zile, dacă nu va ploua.

În altă ordine de idei, tronsonul de pe strada Mihai Eminescu, de la intersecția străzilor Nicolae Beldiceanu și Cuza, până la intersecția cu strada Ion Dragoslav, va fi închisă circulație.

Sectorul de drum amintit va fi închis 24 de ore din 24.

Acces vor avea doar riveranii.

88 de transporturi în prima zi

Alma Clinic

Prima zi destinată ridicării și depozitării molozului s-a încheiat.

88 de transporturi, care înseamnă peste 1.760 de metri cubi, au fost efectuate joi.

Pentru a opri împrăștierea prafului în timpul încărcării camioanelor, resturile din demolare sunt stropite cu un jet consistent de apă.

Termenul pentru finalizarea întregului proiect, demolare și sistematizare, este luna martie 2023. Lucrările ar putea fi încheiate mai devreme, în cursul anului viitor, după cum își propune prestatorul.

ȘTIRI