Trei parteneri importanţi au reconfirmat susţinerea pentru Şomuz Fălticeni în noul sezon competiţionalSport

Trei parteneri importanţi au reconfirmat susţinerea pentru Şomuz Fălticeni în noul sezon competiţional

       Accesări: 1471

Conducerea clubului ACS Şomuz Fălticeni pregăteşte participarea echipei de fotbal în noul sezon al Ligii a 3-a şi din perspectiva susţinerii mediului de afaceri local.

Pe lângă suportul financiar al Primăriei Fălticeni, clubul va beneficia pe durata campionatului de suportul unor parteneri importanţi pe plan local, judeţean şi naţional.

Deocamdată vorbim despre reconfirmarea colaborării cu firmele RAITAR, ROMFOUR şi CEZTRANS COMPANY.  

Managerul sportiv al clubului, profesorul Iulian Darabă, confirmă discuţii şi cu alţi oameni de afaceri care urmează să se alăture proiectului sportiv al celor de la Şomuz Fălticeni.

În demersul nostru de a ne îndeplini obiectivele propuse este esențială și implicarea sponsorilor. Multumesc principalilor parteneri ai noștri firma RAITAR, reprezentată de domnul Grigore Florea, firma ROMFOUR, reprezentată de domnul Andi Stan, și firma CEZTRANS COMPANY, reprezentată de domnul Nechiforeasa Cezar, care au încredere în proiectul nostru și ne sunt alături în acest an competițional. Sprijijul dumnealor este remarcabil și totodată esențial pentru fotbalul fălticenean”, ne-a declarat managerul sportiv Iulian Darabă.

La sfârşitul lunii august, Şomuz Fălticeni va începe cel de-al treilea sezon la nivelul Ligii a 3-a, cu ambiţii mult mai mari în ceea ce priveşte performanţa fotbalistică.

ȘTIRI