Moment aniversar în comuna Bunești. Veteranul de război Ștefan Țăranu și-a sărbătorit cei 100 de ani de viațăRural

Moment aniversar în comuna Bunești. Veteranul de război Ștefan Țăranu și-a sărbătorit cei 100 de ani de viață

       Accesări: 2012

Clipe de bucurie la un moment special. Cel mai vârstnic locuitor al Comunei Bunești are un secol de viață și o sumedenie de amintiri frumoase. Ștefan Țăranu și-a sărbătorit cei 100 de ani în prima decadă a lunii mai, înconjurat de familie și un grup de consăteni.

La acest moment jubiliar i-au fost alături primarul Ștefan Ioan, viceprimarul Ion Dolceanu și câțiva angajați ai administrației locale.

„La ceas aniversar, cu prilejul împlinirii venerabilei vârste de 100 ani, am fost alături de domnul Stefan Țăranu, Cetățean al Comunei Bunești și veteran de război.”, a spus edilul Comunei Bunești. „Ne-am bucurat alături de dumnealui și i-am transmite un sincer ”La mulți ani!”. Iar pentru tot sacrificiul făcut în momentele grele ale patriei noastre ne exprimăm întreaga recunoștință!”

Ștefan Țăranu este veteran de război și un om de toată isprava.

Este prețuit de comunitatea locală, iar încercările din timpul războiului l-au făcut mai puternic pentru tot restul vieții.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ajuns la vârsta de aur, buneșteanul se numără printre puținii foști combatanți ai Armatei Române, în cel de-al doilea război mondial, care mai trăiesc în zona Fălticeni.

La ziua de naștere, Ștefan Țăranu a fost aniversat așa cum se cuvine de familie, prieteni și administrația locală.

De pe masa de sărbătoare nu a lipsit tortul cu cifra 100.

Peste câteva zile, duminică, 14 mai, în localitatea Petia, autoritățile comunei Bunești organizează un eveniment dedicat cinstirii veteranilor de război și comemorării eroilor satului.

ȘTIRI