Târgul Mărului va fi organizat la sfârșitul acestei săptămâni. Fălticenenii sunt așteptați în centrul orașuluiLocal

Târgul Mărului va fi organizat la sfârșitul acestei săptămâni. Fălticenenii sunt așteptați în centrul orașului

       Accesări: 1381

Vești bune la final de octombrie. Târgul Mărului revine în calendarul evenimentelor organizate la Fălticeni. Manifestarea este reluată după doi ani de pauză, pe fondul pandemiei de coronavirus, perioadă în care majoritatea acțiunilor în aer liber au fost anulate.

Evenimentul se va desfășura timp de două zile în centrul orașului.

Sâmbătă și duminică, 29 și 30 octombrie, fălticenenii sunt invitați să ia parte la această manifestare de tradiție, îmbelșugată de roadele toamnei.

Zona centrală va deveni un târg de bunătăți, vizitatorii putând să cumpere diverse soiuri de mere, dar și legume, miere, produse de patiserie, lactate, produse și preparate din carne.

Programul evenimentului urmează să fie anunțat de organizatori.

Codrin Benta

La ediția din acest an au fost invitate să participe și unitățile de învățământ din Fălticeni, iar una dintre componentele târgului de toamnă va fi și cea caritabilă.

Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” va avea un stand cu bunătăți produse de părinții elevilor, acestea urnând să fie comercializate în cele două zile ale manifestării. Banii obținuți din vânzări, în cadrul campaniei „Bucurii de toamnă” vor fi donați în scopuri umanitare.

Târgul Mărului va avea și un program artistic.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Fălticeni, Asociaţia Produs în Bucovina şi Asociaţia Pomicultorilor Fălticeni.

ȘTIRI