Tamponare provocată de un şofer băut în comuna Baia. Poliţiştii l-au încătuşat pentru că devenise agitatRural

Tamponare provocată de un şofer băut în comuna Baia. Poliţiştii l-au încătuşat pentru că devenise agitat

       Accesări: 3641

O cheltuială în plus înaintea sărbătorilor de iarnă pentru un bărbat din satul Bogata, comuna Baia.

Acesta şi-a găsit maşina avariată în faţa locuinţei. S-a întâmplat în seara zilei de marţi, 15 decembrie.

În jurul orei 22.29, proprietarul maşinii a sesizat Secţia de Poliţie Rurală 7 Mălini, prin numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că s-a produs o tamponare şi șoferul este beat.

Pe strada Vasile Stroescu din satul Bogata, poliţiştii au identificat autoturismu care prezenta avarii  şi pe proprietarul acestuia. Bărbatul a relatat verbal faptul că, în  în jurul orei 22.15, se afla în locuinţă, moment în care de afară a auzit un zgomot.

A ieşit afară pentru a vedea ce se întâmplă, şi a observat un autovehicul condus de un bărbat, care intrase în coliziune cu autoturismul său parcat. După tamponare şoferul în cauză a plecat de la faţa locului.

Mergând pe firul întâmplării, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şoferul care implicat în tamponare. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Baia. Acesta emana halenă alcoolică, iar pentru că a devenit agitat, poliţiştii au fost nevoiţi să-l încătuşeze.

Ulterior a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării a două mostre biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

ȘTIRI