Sală de sport ultramodernă în comuna Slatina. Proiectul prevede tribune cu 180 de locuri, vestiare și dușuriRural

Sală de sport ultramodernă în comuna Slatina. Proiectul prevede tribune cu 180 de locuri, vestiare și dușuri

       Accesări: 1787

Un nou proiect de anvergură pentru mediul rural. Comuna Slatina va avea o sală de sport ultramodernă, ce urmează să fie construită în cursul anului viitor. Obiectivul este finanțat de CNI (Compania Națională de Investiții), după ce proiectul depus de primarul Vlăduț Gherman a fost declarat eligibil.

Autoritățile locale vor finanța partea de investiții pentru asigurarea infrastructurii de utilități, apă, canalizare și energie eletrică.

Sala de sport va fi amplasată pe un teren al Primăriei Slatina, nefolosit în prezent, spațiu aflat între Școala Gimnazială „Alexandru Lăpușneanu” și Școala Gimnazială Herla.

„Sunt încântat să vă spun că avem un nou proiect important pentru comuna Slatina. Acesta va permite construirea unei săli de sport ultramoderne. Atragem noi investiții în localitatea noastră și continuăm procesul de modernizare pe care l-am început din vara anul 2016.”, ne-a declarat primarul Vlăduț Gherman. „Documentația am depus-o spre finalul primului meu mandat și am avut în plan un astfel de obiectiv, pentru că tinerii și elevii din Comuna Slatina merită tot ce este mai bun. Eu cred că această sală de sport vine ca o mănușă pentru infrastructura noastră educațională care, după patru ani de investiții, la școlile din Găinești, Herla și Slatina, arată impecabil.”

Primarul Gherman a precizat că obiectivul menționat se află la finalul etapei de licitație, CNI urmând să facă anunțul privind atribuirea lucrărilor de construcție.

Mahanu Design

Sala de sport din comuna Slatina va avea 180 de locuri și va fi dotată cu tribune și o suprafață de joc sintetică.

Aici se vor putea practica sporturi precum handbal, volei, fotbal, baschet, badminton și tenis.

Construită pe o structură metalică, sala va fi prevăzută cu dușuri, vestiare și iluminat cu tehnologie LED.

Edilul Vlăduț Gherman mai spune că prin această investiție se dorește încurajarea practicării sporturilor de masă într-un spațiu sigur, modern și foarte atractiv.

Un obiectiv similar mai există în comuna Cornu Luncii, în satul Brăiești, unde investiția urmează să fie dată în folosință. Costurile au ajuns la 7,5 milioane de lei.

Proiectarea, aspectul, dotările și materialele utilizate pentru construcția sălii de sport din comuna Slatina sunt asigurate prin proiectul CNI.

ȘTIRI