Supermarket Simos va inaugura un magazin în Vadu Moldovei. Deschiderea va avea loc pe 28 februarie. Superoferte și cadouri pentru primii 100 de cliențiRural

Supermarket Simos va inaugura un magazin în Vadu Moldovei. Deschiderea va avea loc pe 28 februarie. Superoferte și cadouri pentru primii 100 de clienți

       Accesări: 5783

Succes pe linie pentru un operator economic local. Expansiunea Supermarket Simos continuă și în 2022 cu două noi magazine. Primul dintre acestea va fi inaugurat peste numai câteva zile în comuna Vadu Moldovei.

Deschiderea va avea loc luni, 28 februarie, la ora 10.

Clienții vor beneficia la inaugurare de oferte speciale de prețuri, promoții, dar și surprize.

Primii 100 de clienți vor primi cadouri de bun venit!

Magazinul din Vadu Moldovei, al doisprezecelea din rețea, este amplasat pe DN 2E, pe partea dreaptă, pe sensul de mers spre Fălticeni, la câteva sute de metri distanță de restaurantul turcesc din aceeași localitate.

Codrin Benta

Acesta dispune de o parcare cu 40 de locuri, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități și familiile cu copii.

Comerț modern și facil

Supermarket Simos Vadu Moldovei aduce la rafturi peste 10.000 de produse la cele mai bune prețuri, mărfuri ale unor mărci renumite. Rețeaua susține și mărcile autohtone, unele dintre acestea fabricate la Fălticeni, printre care și sucurile de măr Aroma.

Noua unitate, cu o suprafață de 600 de metri pătrați, este construită după conceptul și principiile comerțului civilizat și modern, care stau la baza ultimelor magazine ale firmei.

Clienții au la dispoziție o varietate de produse alimentare și nealimentare, spații generoase pentru raioanele de legume, fructe, pește, sucuri, lactate și produse congelate cu tarife accesibile.

Angajator de top

Supermarket Simos este unul dintre cei mai importanți agenți economici din Fălticeni, având la activ peste 200 de angajați.

Magazinul din Vadu Moldovei va funcționa cu 14 angajați și este destinat clienților locali, dar și celor care se află în comunele apropiate, Fântâna Mare, Boroaia și Forăști.

În ciuda concurenței puternice din sectorul comerțului cu amănuntul, dominat de nume mari precum Lidl, Kaufland, Carrefour, antreprenorii Nina și Ovidiu Simos reușesc să țină steagul sus, înregistrând an după an profit și o cifră de afaceri tot mai mari.

Rețeaua numără în prezent 11 magazine, cel din Vadu Moldovei fiind cel de-al doisprezecelea.

În toamna acestui an va fi deschis un nou magazin în comuna Stulpicani. Planurile de viitor includ două noi magazine în Moara și Fălticeni.

Antreprenorii Nina și Ovidiu Simos au reușit să își consolideze și să-și dezvolte rețeaua, expansiunea fiind orientată în mediul rural.

Supermarket Simos este cea mai de succes rețea de magazine românești din nordul Moldovei.

ȘTIRI