Sportivii din Fălticeni au obținut opt medalii și cinci titluri importante la Campionatul Național de Qwan Ki DoSport

Sportivii din Fălticeni au obținut opt medalii și cinci titluri importante la Campionatul Național de Qwan Ki Do

       Accesări: 1129

S-au abonat la medalii. Copiii și tinerii din Fălticeni excelează la sporturile de contact, unde se remarcă de fiecare dată. Seria rezultatelor de excepție continuă pentru clubul Kim Long Dao cu un buchet de medalii care au adus satisfacție întregii echipe.

Sportivii fălticeneni au participat la Campionatul Național de Qwan Ki Do, unde au reușit, și de această dată, să fie printre cei mai buni competitori.

Întrecerea s-a desfășurat la Iași, în prezența unui număr mare de participanți, aproximativ 400 de juniori de la 22 de cluburi din opt județe ale țării.

Au concurat copii cu vârste între 7 și 15 ani, în cadrul unei singure probe, cea pentru lupta competițională.

Sportivii de la Kim Long Dao au participat cu 10 echipe formate din 22 sportivi, opt dintre echipe au urcat pe podium.

Codrin Benta

Două titluri naționale și medalia de aur au revenit echipelor masculin formate din Andrei Todică, Alexandru Amariei și Albert Amariei, respectiv Ioan Hlihor și Iustin Mitu. Și la feminin există un titlu de campion național pe echipe, adjudecat de Stefania Mariblanca și Andreea Apostol.

Rezultate excelente au fost obținute de alte două echipe, formate din Claudia Graur și Diana Tunsu, respectiv Damian Ilinca și Luca Tanasă, ambele cu titlul de vicecampion și medalia de argint.

Alte trei medalii de bronz au revenit echipelor Alina și Anca Reuț, Matei Pașniciuc, Gabriel Bejenariu și Sebastian Călușeriu, Ana Cervinski și Teodora Onuța.

Un aspect demn de menționat este faptul că sportiva Carla Onisie, împrumutată clubului Thoi Son din Brasov s-a clasat pe locul III.

Rezultatele obținute la Campionatul Național de Qwan Ki Do au consfințit cea mai bună performanță realizată în istoria clubului Kim Long Dao Fălticeni.

Antrenorul Marius Maxim conchide că medaliile obținute conferă un moral excelent întregii echipe pentru următoarea mare provocare, Campionatul European, ce se va desfășura între 26 și 28 aprilie, în Franța.

Aici vor participa și doi campioni naționali din cadrul clubului fălticenean, Ioan și Iustin, de la care sunt așteptări foarte mari, ținta fiind clasarea pe podium.

Sportivii au fost felicitați de antrenor, mulțumirile acestuia îndreptându-se spre părinții acestor copii talentați care oferă sprijin, încredere și motivație pentru obținerea unor performanțe de înalt nivel.

ȘTIRI