Accesări: 340

La sfârşitul săptămânii, secţia de tenis ACS Nada Florilor a fost reprezentată la o serie de turnee de tenis organizate în ţară.

La Botoşani s-a desfăşurat „Cupa Tridex Sport Arena”, sâmbătă, 13 martie 2021.

Clubul din Fălticeni a avut reprezentanţi la toate categoriile de concurs.

La  Nivelul Roşu (8 ani), primul loc i-a revenit Biancăi Sosoi, la Portocaliu s-a impus Christian Samachişa, la Verde  a câştigat Emanuel Benea, iar la Nivelul Galben (copii peste 10 ani) primul loc i-a revenit lui Matei Ursache.

Duminică, 14 martie, la Oneşti, a avut loc „Cupa Tg. Ocna”, turneu organizat de Federaţia Română de Tenis. Sosoi Bianca a câştigat concursul la Nivelul Roşu.

Alma Clinic

În aceeaşi zi, la Iaşi, a avut loc „Cupa Micii Campioni”. Sportiva Amalia Pintilii a obţinut locul doi, la egalitate cu sportiva de pe primul loc, departajarea fiind făcută de rezultatul din meciul direct.

Veşti bune au venit şi de la Bistriţa, acolo unde Sara Stan s-a clasat pe locul 2 în cadrul competiţiei Under 10 „Cupa MX HOST”, clasare care i-a îmbunătăţit punctajul în clasamentul naţional.

La începutul lunii aprilie (3-4 aprilie) sportivii de la ACS Nada Florilor vor participa la Turneul Campionilor, la Bucureşti, iar în vară există perspectiva participării la un turneu internaţional, în Bulgaria, la Albena, ne-a informat instructorul Marcel Dascălu.

ȘTIRI