Sportivele clubului de înot din Fălticeni au stabilit un nou record național la Campionatul de poliatlon copiiSport

Sportivele clubului de înot din Fălticeni au stabilit un nou record național la Campionatul de poliatlon copii

       Accesări: 836

Performanță de excepție pentru înotul fălticenean. Sportivele clublui ACS „Nada Florilor” s-au evidențiat din nou în cadrul Campionatului național de poliatlon. Competiția se desfășoară în acest sfârșit de săptămână la Pitești și este rezervată copiilor în vârstă de 10 și 11 ani.

Junioarele antrenate de Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș au stabilit un nou record național în proba 4×50 m liber.

Ștafeta a fost compusă din Aissia Prisecariu, Ioana Georgescu, Rianna Amariei și Daria Alexa, care au devenit campioane naționale.

Înotătoarele au încheiat proba cu timpul 2m:01:12.

Aissia, Ioana, Rianna și Daria și-au bătut propriul record național stabilit în această vară la Campionatul Național de la Brașov, când au încheiat aceeași probă cu timpul 2m:02:94.

Deși se numără printre cele mai tinere echipe de natație din țară, ACS „Nada Florilor” Fălticeni reușește să încheie de podium majoritatea probelor din campionat.

La ediția 2019, lotul echipei din Fălticeni are deja două titluri naționale și unul de vicecampioană. Aissia Prisecariu este campioană națională în proba de 50 m spate, iar Daria Silișteanu este vicecampionă națională în proba de 200 m liber.

Campionatul Național de Poliatlon (10-11 ani) se desfășoară la Bazinul Olimpic din Pitești, în perioada 22 noiembrie – 24 noiembrie.

La această ediţie participă circa 500 de sportivi de la 65 de cluburi din țară.

Antrenor Andrei Pinticanu
Antrenor Luis Lăcătuș

ȘTIRI