Spitalul Municipal Fălticeni reia angajările pentru medicii specialiști. Șase posturi au fost scoase la concursSănătate

Spitalul Municipal Fălticeni reia angajările pentru medicii specialiști. Șase posturi au fost scoase la concurs

       Accesări: 1634

Este mare nevoie de medici. Spitalul Municipal Fălticeni are deficit de personal pe câteva secții și compartimente, dar și în Ambulatoriul de specialitate, unde sunt locuri disponibile. Instituția reia angajările după o perioadă de câteva luni în care posturile au fost blocate de Ministerul Sănătății.

La concurs sunt scoase șase posturi.

Cinci dintre acestea sunt pentru medici specialiști, iar unul pentru medic rezident în ultimul an.

Spitalul din Fălticeni are posturi libere la CPU (Compartimentul Primiri Urgențe), Neonatologie, Pediatrie, ATI (Anestezie și Terapie Intensivă) și Radiologie.

Locurile de muncă sunt pe perioadă nedeterminată. Unitatea medicală precizează că posturile sunt cu normă întreagă (7 ore).

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Candidații pot depune dosarele până săptămâna viitoare, pe 19 și 20 martie, în funcție de specialitate, iar concursurile vor avea loc între 28 martie și 9 aprilie.

Aceștia trebuie să achite suma de 300 de lei și să prezinte un dosar cu mai multe documente doveditoare.

Concursul constă în două probe, scrisă și clinică, iar rezultatele finale urmând să fie afișate în decurs de șase sau șapte zile de la susținerea primei probe.

Candidații nemulțumiți vor putea depune contestație în ziua concursului, iar rezultatele vor fi anunțate într-un interval de 1-3 zile.

Spital Municipal Fălticeni este principalul angajator la nivel local, cu peste 600 de salariați, 80 dintre aceștia fiind medici.

ȘTIRI